Cashless

10 mars 2022

Het enige wat je op Reggae Geel nodig hebt – naast veel goesting om te genieten van de goeie vibes – zijn je smartphone en de Payconiq by Bancontact-app. Bye Bye wachtrijen aan de bonnenstand! Op Reggae Geel, laad je je polsbandje op door de QR-code te scannen met de Payconiq by bancontact app. Het is niet meer nodig om cash en bankkaarten mee te nemen of in de rij te gaan staan aan de bonnenstand.

Geen nood, je kan nog steeds met cash geld of bankkaart betalen aan de top-up punten – de vroegere bonnenstandjes - maar er zal geen bancontact-afhaalpunt meer aanwezig zijn. 

Reggae Geel gaat cashless. Alle betalingen verlopen via je polsbandje. Dat betekent dat je drank, eten en merchandise kan kopen door je festibalbandje op te laden. In het standendorp en aan de merchandise blijft het mogelijk om met bankkaarten of cash te betalen. 

Het opladen van je bandje kan voor of tijdens het festival. Binnenkort wordt de cashless module geactiveerd op onze website. Hier kan je voor en tijdens het event je bandje opladen als je je account activeert. 

Hoe laad je je polsbandje op?

VOOR HET FESTIVAL

Binnenkort kan je je polsbandje op onze website op voorhand activeren en opladen.  Wat moet je daarvoor doen? Wel, je maakt een account aan door je gegevens in te voeren en vervolgens het barcodenummer van je ticket. Het saldo van je Cashless-account wordt op vertoon van je ticket bij aankomst automatisch overgeschreven naar je polsbandje.

We voorzien ook infopunten om al je vragen over de werking van het Cashless-systeem te beantwoorden. Alle medewerkers aan de top-up-standen (de vroegere bonnetjes-standen) staan voor je klaar om op al je vragen te antwoorden.

TIJDENS HET FESTIVAL

Het laden van je Cashless-account kan met Payconiq by Bancontact via de QR-code op je bandje. Bye Bye wachtrijen. Scan de QR-code, kies het bedrag dat je wenst op te laden en bevestig met je pincode. Het bedrag wordt binnen enkele seconden opgeladen op je bandje.

Niet jouw ding? Geen nood, je kan aan de top-up punten - de vroegere bonnenstanden – terecht met cash of bankkaarten om je bandje op te laden. Bancontact-afhaalpunten zijn niet meer te vinden op het festival!

Heb je een account gecreëerd op onze website, dan kan je het saldo op je bandje daar steeds raadplegen, maar ook telkens je een aankoop doet aan de bar/foodtruck of op de markt.

Heb je nog vragen over het Cashless systeem? Stuur dan een mailtje naar info@reggaegeel.com